Saturday, January 22, 2011

saya sayang abah saya contest



saya dan ayah :)

ops , sila abaikan background*

Nama : Tohari B. Md Ruhani
Umur : 48 tahun
Pekerjaan : Sendiri sahaja :)


fuh , tengok muka cam garang kan ? membe semua takut je dgn ayah tu . HAHAHA . oi , bapak aku okay laa . tengok la mood dia :) lagi , ayah saya sgtsgtsgt TIDAK SUKA MENGAMBIL GAMBAR . thats why lah kalau dapat amik gambar dgn dia memang bangga gila . lagi lagi kalau dia senyum , ingat senang ? haha , cuma ada dua picture je saya dgn ayah :D And setahu saya , dia akan selalu berusaha memberi yang terbaik untuk anak anak dia . Cara dia menunjukkan kasih sayang dia juga bukanlah melalui percakapan tetapi perbuatan ^_^

I LOVE YOU DAD <3


nak tag keyna , farzana and syaz

2 comments:

  1. waaaaaah ayah u mmg rock \m/ !!

    thanks join contest i :)

    good luck !!

    ReplyDelete