Thursday, December 16, 2010

Contest Sempena Anniversary & Birthday |Khas Buat Isteri Tercinta

Contest buat isteri tercinta
Hadiah yang saya nak cadangkan Kurung Moden Chiffon
   

Ni contoh picture :) ingat nak letak colour yang isteri awak suka . Tapi tak dapat agak lah dia minat colour apa . Kang tersalah pulak . Ape pun ni cuma contoh , ada banyak lagi colour and design yang menarik kat mall . Harga dia pun around RM150 je



So yang lebih tu boleh la bawak isteri pergi candle light dinner kat mana mana
Romantic je kan , boleh mengeratkan lagi hubungan ;) 
Jangan lupe snap picture untuk dijadikan kenangan , hee


Last , Happy Anniversary bro
Moga berkekalan hingga akhir hayat dgn isteri tercinta

1 comment:

  1. Terima kasih atas penyertaan anda.. semoga berjaya

    ReplyDelete